Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

 У межах тижня національно - патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти Садівської сільської ради  до Дня Збройних Сил України  та дня Св. Миколая були проведені благодійні заходи  з виготовлення оберегів, новорічних прикрас та смаколиків для воїнів  Бажаємо всім українцям ПЕРЕМОГИ! Нехай святий Миколай нам допомагає! Слава Україні! 

16:30 06.12.2023

ВІТАННЯ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ  ВИХОВАНЦІВ ДИТЯЧИХ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ

ВІТАННЯ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ВИХОВАНЦІВ ДИТЯЧИХ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ

      У день Святого Миколая до вихованців дитячих будинків сімейного типу Андрія і Людмили Колонтаєвських, та Валентини Строй завітала секретар Садівської сільської ради Валентина Мельник з солодкими подарунками та щирими привітаннями. Посадовець побажала дітям успіхів у навчанні, віри у свої сили для досягнення планів та задумів. Дорослим – витримки, міцності духу, життєвої наснаги. Висловила вдячність батькам-вихователям за їх клопітку працю у вихованні дітей. Усім зичила миру, міцного здоров’я та щасливих подій.   

15:25 06.12.2023

ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФАКТИЧНОГО ЗДІЙСНЕННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ  ПЛАТНИК ПОДАТКІВ ПОВИНЕН МАТИ ВІДПОВІДНІ  ПЕРВИННІ ДОКУМЕНТИ

ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФАКТИЧНОГО ЗДІЙСНЕННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ ПЛАТНИК ПОДАТКІВ ПОВИНЕН МАТИ ВІДПОВІДНІ ПЕРВИННІ ДОКУМЕНТИ

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, для підтвердження фактичного здійснення господарських операцій  платник податків повинен мати відповідні  первинні документи, які мають бути належно оформленими, містити всі необхідні реквізити та мають свідчити  про безперечний факт реального  вчинення господарських операцій, що і є підставою для формування даних податкового обліку.

08:57 06.12.2023

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ  «МИ – ПРОТИ НАСИЛЬСТВА!»

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ «МИ – ПРОТИ НАСИЛЬСТВА!»

5 грудня 2023 року у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" для учнів 9 класу Садівського ліцею був організований тренінг з питань запобігання та протидії домашньому насильству.  

08:36 06.12.2023

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 6 ГРУДНЯ 2023

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 6 ГРУДНЯ 2023

Вночі росіяни здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 17 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Зноб-Новгородська, Есманська, Дружбівська, Середино-Будська громади. 

08:34 06.12.2023

З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Дорогі діти, шановні батьки, мешканці нашої громади! Вітаю вас з великим церковним святом, днем Святого Миколая! У цей день діти чекають на подарунки, вірять у казку, дорослі сподіваються на дива. Тож нехай усі ваші великі й маленькі мрії та бажання обов’язково здійсняться.

08:15 06.12.2023

ВИКОРИСТАННЯ РРО/ПРРО: ПЛАТНІ МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ

ВИКОРИСТАННЯ РРО/ПРРО: ПЛАТНІ МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що  статтею 3 Закону України від 19 листопада 1992 року № 2801-XII «Основи законодавства України про охорону здоров’я», із змінами та доповненнями, визначено, що послуга з медичного обслуговування населення (медична послуга) - це послуга, що надається пацієнту закладом охорони здоров'я або фізичною особою - підприємцем, яка зареєстрована та одержала в установленому законом порядку ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, та оплачується її замовником.

10:50 05.12.2023

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

  Сьогодні Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засновано ще у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН.

09:00 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь