A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРАЦЮЄМО З УСІМА ПАРТНЕРАМИ ЗАРАДИ ПОСИЛЕННЯ ППО ДЛЯ УКРАЇНИ – ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

ПРАЦЮЄМО З УСІМА ПАРТНЕРАМИ ЗАРАДИ ПОСИЛЕННЯ ППО ДЛЯ УКРАЇНИ – ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Продовжуємо будувати наші відносини з усіма країнами Глобального Півдня – Україні потрібне розуміння в усіх частинах світу

08:28 13.11.2023

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СЕЛА САД!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СЕЛА САД!

 10 листопада з 9-00 по 11-00 в центрі села біля амбулаторії громадська організація "Клуб «Шанс» https://clubchance.com.ua/ буде проводити акцію з тестування на ВІЛ та вірусний гепатит С серед осіб віком до 60 років.

11:30 09.11.2023

РОЗПОЧАВСЯ ІІ (РАЙОННИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ

РОЗПОЧАВСЯ ІІ (РАЙОННИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ

Вітаємо здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Садівської сільської ради, які посіли призові місця за підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури:

16:00 08.11.2023

ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС ДЛЯ ГРОМАДИ

ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС ДЛЯ ГРОМАДИ

Завдяки польському Фонду міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України» та фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK) Садівська сільська територіальна громада отримала гуманітарну допомогу у вигляді автобуса. Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2.

15:35 08.11.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

  З нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва у Сульському сільському клубі відбувся святковий концерт "Даруймо людям радість". Учасниками творчої програми стали мистецькі колективи та окремі виконавці більшості старостинських округів громади: ансамбль української пісні "Вільмівчаночка" Великовільмівського сільського будинку культури; гурт "Бабоньки" Терешківського сільського будинку культури; фольклорний ансамбль Низівського селищного будинку культури; вокальний ансамбль "Мальви" Ясенівського об'єкту дозвіллєвої роботи.       Неабиякого шарму до концертної програми внесли творчі колективи та педагоги КЗ Садівської сільської ради Садівська дитяча школа мистецтв - хореографічний ансамбль "Лілея", танцювальний дует у складі Богдани Сіргієнко та Олексія Литвиненка, скрипальки Ірини Михайлик. Та справжньою окрасою заходу став виступ наймолодшої учасниці концерту, солістки Сульського сільського клубу Поліни Гоми. Сільський голова Іван Крючков щиро привітав представників клубної та бібліотечної сфер галузі, відзначивши їх вагомий внесок у формування духовних цінностей громади, розвиток кращих зразків народної творчості, а начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Наталія Немилостива відзначила колективи, які здобули перемоги в мистецьких заходах всеукраїнського рівня.

12:00 08.11.2023

ХВОРОБИ СЕРЦЯ І СУДИН – ЦЕ ПРОВІДНА ПРИЧИНА СМЕРТНОСТІ В УКРАЇНІ

ХВОРОБИ СЕРЦЯ І СУДИН – ЦЕ ПРОВІДНА ПРИЧИНА СМЕРТНОСТІ В УКРАЇНІ

Як і всі хронічні захворювання, вони розвиваються роками, поволі, але незворотно, і залежать від багатьох чинників водночас. Передусім, від способу життя, і уже до нього додаються спадковість, самотність, соціальне становище та вид професійної діяльності

10:22 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь