A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Дата: від до Скинути

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 22 БЕРЕЗНЯ 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 6 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 72 вибухи. Обстрілів зазнали Білопільська, Миропільська Великописарівська, Дружбівська громади. 

10:08 22.03.2024

ТВОРЧІ ГЕНІЇ СУЧАСНОСТІ

Юні таланти Садівської громади продовжують підкоряти творчі сцени. Цього разу вітаємо вихованців вокального гуртка "Співограй" Садівського будинку дітей та юнацтва та їх креативного керівника, Наталію КОРЕНЄВУ, із зайнятим ІІ місцем у Міжнародному конкурсі мистецтв "Творчі генії сучасності" у номінації "Театральне мистецтво"! Бажаємо подальших успіхів на шляху становлення дитячого музичного театру!

13:34 21.03.2024

ПИШАЄМОСЯ ЮНИМИ ТАЛАНТАМИ

Раді вітати вихованця гуртка «ДЖУРА» Садівського будинку дітей та юнацтва Єгора ЛІТВИНОВА із зайнятим І місцем у Всеукраїнському творчому конкурсі «Мій Шевченко» у номінації «Художнє читання»! Дякуємо керівнику гуртка, Тетяні ЮДЕНКОВІЙ, за якісну підготовку переможця! Щиро віримо, що патріотизм Шевченківського слова, який Ви виховуєте в дітях, осяє перемогами їхнє щасливе майбутнє!

13:30 21.03.2024

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 21 БЕРЕЗНЯ 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 12 обстрілів (88 вибухів), 5 авіаударів (пуски КАБ з літаків тактичної авіації) прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Середино-Будська громади. 

08:27 21.03.2024

УРЯД ЗБІЛЬШИВ РОЗМІР ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ДІТЯМ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ-ДОБРОВОЛЬЦІВ

Йдеться про дітей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які добровільно брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, та не входили до складу добровольчих формувань територіальних громад. Про це повідомляє Урядовий портал

08:24 21.03.2024

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 20 БЕРЕЗНЯ 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 16 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 65 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська громади.  

08:28 20.03.2024

ДО УВАГИ!

У п’ятницю на минулому тижні сторінка Сумської обласної військової адміністрації у соцмережі Facebook зазнала хакерської атаки. І наразі інформація на цій сторінці не оновлюється. 

12:16 19.03.2024

13 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ ІНСПЕКТОР СЮП ВП СУМСЬКОГО РУП ГУНП В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЛЕЙТЕНАНТ ПОЛІЦІЇ ГЕОРГІЙ ТАРЯНИК БУЛО ПРОВЕДЕННО ПРОФІЛАКТИЧНО-РОЗ`ЯСНЮВАЛЬНОЇ РОБОТИ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ОСВІТИ 5-11 КЛАСІВ НИЗІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків та кримінальну відповідальність за скоєні правопорушення.

09:10 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь