A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШУЄМО НАБІР ДО ТРЕТЬОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ!

ОГОЛОШУЄМО НАБІР ДО ТРЕТЬОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ!

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту. Наші командири — азовські ветерани. Наші бійці — досвідчені та фахові військові. Ти знатимеш і вмітимеш усе, що повинен і навіть більше. Наші інструктори та міжнародні стандарти підготовки зроблять з тебе профі. А в міцному військовому побратимстві ти знайдеш своїх. Заходь на рекрутинговий сайт і обирай вакансію: https://recruiting.ab3.army/ Твої побратими вже тут. Вривайся у вирішальну битву!

09:40 05.02.2024

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 5 ЛЮТОГО 2024

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 5 ЛЮТОГО 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 6 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 25 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Есманьська, Середино-Будська громади. 

08:52 05.02.2024

НА СУМЩИНІ ЗАБОРОНЕНИЙ РУХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА ДІЛЯНКАХ ДОРІГ В МЕЖАХ 5-КІЛОМЕТРОВОЇ ЗОНИ

НА СУМЩИНІ ЗАБОРОНЕНИЙ РУХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА ДІЛЯНКАХ ДОРІГ В МЕЖАХ 5-КІЛОМЕТРОВОЇ ЗОНИ

На виконання розпорядження командувача оперативно-стратегічного угрупування «Північ» та з метою недопущення втрат серед цивільного населення прикордоння Сумської області заборонено переміщення цивільних транспортних засобів у 5-кілометровій смузі від державного кордону України на наступних ділянках доріг: Рижівка – Будки; Будки – Іскрисківщина; Безсалівка – Іскрисківщина; Іскрисківщина – Волфине – Шпиль – Павлівка; Павлівка – Катеринівка – Ободи; Ободи – Степне – Перше Травня; Степне – Перше травня – Костянтинівка; Кіндратівка – Андріївка; Андріїівка – Олексіївка; Біловоди – Водолаги – Новомиколаївка; Миропілля – Миропільське; Миропільське – Проходи – Тур’я; Миропілля – Миропільське – Великий Прикіл; Тур’я – Степок; Угроїди – Степок; Михайлівське – Степок; Покровське – Степок; Покровка – Михайлівка; Покровка – Попівка – Високе; Покровка – Краснопілля; Рясне – Майське – Мезенівка; Порозок – Попівка; Олександрівка – Пономаренки. На решті доріг рух цивільних транспортних засобів у 5 кілометровій зоні від державного кордону рекомендований з 8.00 до 17.00 до травня 2024 року та з 7.00 до 20.00 з червня по жовтень 2024 року.

08:44 05.02.2024

ЛЮТИЙ ЛЮТУЄ, ВЕСНІ ДОРОГУ ГОТУЄ!

ЛЮТИЙ ЛЮТУЄ, ВЕСНІ ДОРОГУ ГОТУЄ!

Календар садових робіт на лютий, крім традиційних клопотів, містить і нові, пов'язані з підготовкою до настання тепла. Роботи у садівників і городників поки не дуже багато. Але вона є основою успішного майбутнього врожаю.

10:27 01.02.2024

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 1 ЛЮТОГО 2024

СУМЩИНА СИТУАЦІЯ НА ПРИКОРДОННІ СТАНОМ НА 8.00 1 ЛЮТОГО 2024

Вночі росіяни здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. 29 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Середино-Будська, Свеська громади. 

08:32 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь