A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня

 Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу. Святкування 8 березня — це завжди дзвінкий сміх, щирі усмішки. Наймолодші вихованці дошкільної групи "Сонечко" Сульського НВК починають готуватися до свята заздалегідь. Свято 8 березня пройшло цікаво і незвично. А результатом - стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки. Висловлюємо слова вдячності за організацію та проведення свята.

08:00 05.03.2021

Робоча поїздка сільського голови до смт Низи

Робоча поїздка сільського голови до смт Низи

 4 березня сільський голова Іван Крючков здійснив робочу поїздку до смт Низи, під час якої ознайомився з роботою дитячого садка, з якістю проведених ремонтних робіт, побував на святковому дитячому заході.

16:30 04.03.2021

Майстер-клас з вихователями!

Майстер-клас з вихователями!

 Однією з ефективних форм розповсюдження прогресивного передового педагогічного досвіду є майстер-клас, його широко використовують в багатьох сферах діяльності людини, в тому числі й в освіті. 

15:30 04.03.2021

Засідання адміністративної комісії

Засідання адміністративної комісії

 04 березня 2021 року за головування заступника сільського голови Маслюка Олександра Миколайовича  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Садівської сільської ради Сумського району Сумської області, яка утворена рішенням виконавчого комітету сільської ради від 10.02.2021 № 18.

14:30 04.03.2021

Рятувальники провели практичні тренування з адміністрацією громади щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж та виступи в трудових колективах

Рятувальники провели практичні тренування з адміністрацією громади щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж та виступи в трудових колективах

 03 березня співробітники Сумського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області провели практичні тренування з персоналом опорного закладу Садівської ЗОШ І-III ступенів, Садівського ДНЗ “Тополька” та Садівської сільської ради щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема, стосовно здійснення безпечної та швидкої евакуації людей, а також виступи в трудових колективах.

13:30 04.03.2021

Рятувальники  провели превентивну роботу  з підростаючим поколінням в с. Сад

Рятувальники провели превентивну роботу з підростаючим поколінням в с. Сад

 Рятувальники Сумського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області провели профілактично-роз'яснювальну роботу з вихованцями Садівського ДНЗ “Тополька”. Обговорювалися питання порядку дій при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема, стосовно безпечної та швидкої евакуації людей, дотримання вимог пожежної безпеки, правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та правил безпеки життєдіяльності. Рятувальники розповіли  про різноманітні надзвичайні ситуації, причини їх виникнення та шляхи запобігання. Були наведені факти пожеж, які найчастіше виникають з найпоширеніших причин. Згадали номери телефонів пожежної та інших екстрених служб. Під час проведення заходів відбувалась жвава бесіда. Діти розповідали про ситуації, учасниками яких були вони самі або їхні знайомі.          

12:00 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь