A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення

УВАГА! НАВЧАЛЬНІ СТРІЛЬБИ

10-12 листопада 2022 року з 15:00 до 19:00 на території Садівської громади будуть проводитись навчальні стрільби. Закликаємо жителів громади бути обережними та зберігати спокій. 

14:00:21 10.11.2022

ДО УВАГИ!

Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської  ради Сумського району Сумської області з 08.11.2022 оголошує прийом документів від кандидатів на заміщення вакантної посади директора Садівського закладу дошкільної освіти (ясла – садок) «Тополька» Садівської сільської ради Сумського району Сумської області, адреса місцезнаходження: 42243, Сумська область, Сумський район, село Сад, вулиця Войти, будинок 6.

10:30:43 08.11.2022

ДО УВАГИ ФЕРМЕРІВ, СІЛЬСЬКИХ ВИРОБНИКІВ, САМО ЗАЙНЯТИХ ВРАЗЛИВИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ

Продовольча та сільськогосподарська міжнародна організація FAО ООН та Асоціація сільських, селищних та об’єднаних громад України спільно реалізовує проект в Україні «Нові можливості для жінок – еколого-економічний потенціал лісосмуг, само заліснених, та інших необроблених (занедбаних) природних територій». На зустрічі буде обговорено потреби та можливості участі громад, фермерів, с/виробників, само зайнятих вразливих груп населення у пілотному проекті «Нові можливості для жінок – еколого-економічний потенціал лісосмуг, само заліснених, та інших необроблених (занедбаних) природних територій». Буде розглянуто приклади та кращі вітчизняні та зарубіжні практики використання лісосмуг, само заліснених територій та земель, які не використовуються (деградовані). Буде здійснено ознайомлення з інструментами формування моделей бізнесу, бізнес-плану, розробленими у проекті. Окреслено етапи та дорожню карту формування моделей бізнесу для жінок, ВПО та інших вразливих категорій. Програма заходу додається.

09:00:39 07.11.2022

УВАГА! ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПАЛИВНОЮ ДЕРЕВИНОЮ ЖИТЕЛІВ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України № 75 від 25.04.2022, Садівська сільська рада з 17.10.2022 вийшла з переліку територіальних громад, які розташовані в зоні проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), тому дія  розпорядження голови Сумської ОВА від 07.10.2022 №354-ОД «Про забезпечення населення територій, прилеглих до зони проведення воєнних (бойових) дій, деревиною паливною під час осінньо-зимового періоду в умовах воєнного стану» не поширюється.

09:00:12 27.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь