Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ

Дата: 31.07.2024 10:48
Кількість переглядів: 52

Інформуємо, що EU4Business - це ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає підприємцям у п’яти країнах Східного партнерства — Вірменії, Азербайджані, Грузії, Молдові та Україні. Європейський Союз підтримує розвиток малого та середнього підприємництва через кращий доступ до фінансових ресурсів та послуг із розвитку бізнесу, а також через розвиток середовища для ведення бізнесу.

На сьогодні Програма міжнародної співпраці EU4Business реалізує в Україні 40 проєктів, серед них грантова підтримка від EU4Business («Грант EU4Business для мікробізнесу»), яка реалізується в межах проєкту міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини.

Проєкт реалізується за сприяння – Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України.

Партнер з виконання – Фонд розвитку підприємництва.

Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

Уповноважені банки: Ощадбанк та ПриватБанк.

Проект спрямований на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП).

За інформацією Фонду розвитку підприємництва в 2023 році за результатами 1 фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу» 779 учасників отримали фінансування на загальну суму близько 3 мільйонів євро, зокрема і підприємці Сумщини. Завдяки 1 фази проєкту створено 1709 робочих місць. Фінансова допомога суб’єктами підприємництва була залучена для переробної промисловісті, готельно-ресторанної справи, сфери охорони здоров’я. На отримані кошти було закуплено обладнання, матеріали, оплачена орендна та заробітна плати тощо.

Звертаємо вашу увагу, що проведення другої фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу» в 2024 році планується після 20 серпня.

Для отримання більш детальної інформації щодо отримання гранту рекомендуємо стежити за оновленнями офіційної сторінки Фонду розвитку підприємництва у мережі інтернет: https://bdf.gov.ua/programs.

 

Додаток: Презентація другої фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу»

 

https://drive.google.com/file/d/1q1MDMZ6epKHmBowAI8P3_HnmbZH12DLZ/view?usp=sharing

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь