Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ЩОРОКУ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЛІТА ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ - ПРЕКРАСНЕ СВЯТО РАДОСТІ ТА ОДВІЧНОЇ НАДІЇ

Дата: 03.06.2024 16:20
Кількість переглядів: 81

Коли у небі сонечко сміється,

А в полі, лузі квіти розцвітають,

Тоді нас всіх із цим прекрасним святом – З Днем захисту дітей завжди вітають….

Працівники відділення комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю щороку долучаються до цього свята. І цей, складний для нашої країни час, не є виключенням. На даний момент на обслуговуванні у відділенні комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради  Сумського району Сумської області» знаходиться 15 дітей з різними нозологіями. Саме таким діткам хочеться приділити якнайбільше уваги. Увага та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя дітей з обмеженими можливостями. Адже  кожна дитина має  право на щасливе дитинство, зростати здоровою, бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Наші дітки взяли учать у концертній програмі приуроченій Дню захисту дітей, яка була організована спільними зусиллями нашою установою разом з  КЗ Садівської сільської ради – Садівською дитячою школою мистецтв та дитячим садком «Тополька», проведений конкурс малюнка на плакаті «Наші діти – наші квіти», ігри та забави; пригощання дітей смаколиками.

В цей, особливо непростий час, з найщирішими привітаннями і побажаннями миру та здоров’я дітям та особам були вручені солодкі подарунки, отриманні від благодійників.

Висловлюємо вдячність керівникам  підприємств, установ та фізичним особам-підприємцям, які здійснюють діяльність на території Садівської громади, а саме: Агрофірма «Суми-насіння», ФОП «Шкарупа В.Ф.» (с.Сад), Інститут сільського господарства Північного Сходу НААН України, ТОВ «Меркурій і Ко» (магазин «Кошик» смт. Низи), ФОП «Снагощенко Т.М.» (с.Ясени), ФОП «Пахненко Л.В.» (с.Ясени), ФОП «Сосєдський О.В.» (с.Сад), Продуктовий магазин «Вишиваночка» (с.Сад),  ФОП «Губко О.А.» (с.Сад), ФОП «Губко С.А.» (с.Сад), магазин «Зоомагазин» (с.Сад), продуктовий магазин (насіннєва станція, с.Сад) та Церква «Ковчег» (м.Суми) і Сумське обласне об’єднання УЦХВЕ (м.Суми), БФ «Рокада», ТОВ ПРОФГРУПСЕРВІС.

 

Бажаємо всім  міцного здоров’я та мирного  неба над головою!

 

ПЕРЕМОГИ нам!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь