A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 16.04.2024 09:46
Кількість переглядів: 38

Даний регуляторний акт розроблений на виконання пункту 12.3 статті 12, статті 266 Податкового кодексу України, пункту 24 частини першої статті 26, статті 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства економіки України від 16 травня 2023 року № 3573 «Про затвердження національного класифікатора НК 018:2023 та скасування національного класифікатора ДК 018-2000».

Проєкт регуляторного акту встановлює ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Садівської сільської територіальної громади у новій редакції згідно Класифікатора будівель та споруд, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 16 травня 2023 року № 3573 «Про затвердження національного класифікатора НК 018:2023 та скасування національного класифікатора ДК 018-2000». Також розширений перелік пільгових категорій платників даного податку ураховуючи воєнний стан.

З повним текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Садівської сільської ради – https://sadivska-gromada.gov.ua (розділ – «Регуляторна політика» - «Оприлюднення проєктів регуляторних актів (доповнення)»).

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проєкту регуляторного акту – управлінням фінансів та економіки Садівської сільської ради Сумського району Сумської області протягом місяця з дня оприлюднення:
 

на поштову адресу: вул. Войти,5, с. Сад,  Сумський р-н, Сумська обл., 42343;

на електронну адресу: sad.fin@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь