A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 28.03.2024 13:52
Кількість переглядів: 45

В комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради Сумського району Сумської області» на обліку обслуговуються 15 дітей/осіб.


       Наша установа продовжує надавати  послуги дітям та особам з інвалідністю з різними нозологіями: дитячий церебральний параліч, вади опорно-рухового апарату, слуху, внутрішніх органів та інші. Ці дітки/особи потребують особливої уваги та підтримки. Уся робота  спрямована на те, щоб допомогти  дітям/особам позбавитися комплексів та страхів, корегувати порушення розвитку, зміцнити дітей фізично (ЛФК, лікувальний масаж, механотерапія та ін.) розкрити свої творчі здібності. Робота фахівців відділення спрямована на психологічну, моральну та фізичну допомогу.

В цей складний для нашої країни час колектив установи знаходить можливі шляхи допомогти нашим діткам/особам, звертаючись до благодійних організацій, які надають продуктові набори, засоби особистої гігієни та смаколики. Так, наприклад, релігійна громадська євангельська християнська церква «Ковчег»  (м.Суми), українська церква Християн віри євангельської Христа спасителя у (м.Суми),  громадська організація «Спілка  підприємців теле та кіноіндустрії» та «Петро Мазепа»  (м. Київ) та інші.

Дякуємо всім за допомогу! Зичимо всім міцного здоров’я та Мирного неба над головою!

ПЕРЕМОГИ!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь