A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНЕ ГІДРОЛОГІЧНЕ ЯВИЩЕ

Дата: 19.03.2024 09:20
Кількість переглядів: 49

18-21 березня, внаслідок підвищення та утримання високих рівнів води:

  • на Десні та її притоці р.Снов триватиме затоплення заплавних територій та доріг на заплаві з порушенням транспортного сполучення з окремими селами у Новгород-Сіверському, Корюківському, Ніжинському, Чернігівському районах Чернігівської області та Шосткинському районі Сумської області (І рівень небезпеки - жовтий);
  • на Верхньому Дніпрі (в межах країни) утримуватиметься затоплення заплави з порушенням транспортного сполучення ряду прирічкових сіл водами Сожу (за даними ДСНС) і Дніпра у Чернігівському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки - помаранчевий).

18-21 березня, внаслідок скидів води з Канівського водосховища, у зв’язку з проходженням весняного водопілля, у верхній частині Кременчуцького водосховища можливі різкі коливання рівнів води з досягненням відміток початкового затоплення заплав та понижених прирічкових територій у Черкаській області (І рівень небезпеки - жовтий).

внаслідок скидів води з Київського водосховища, у зв’язку з проходженням весняного водопілля, на р. Дніпро у м. Києві та Бориспільському районі Київської області можливі різкі коливання рівнів води з утриманням відміток затоплення заплави та понижених прирічкових територій (І рівень небезпеки - жовтий).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь