Садівська громада
Сумська область, Сумський район

21.12.2023 РОКУ НА БАЗІ САДІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ, В РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ЗІ СПОРТОМ» ЗА ПІДТРИМКИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИЙ ЗАХІД «ШКІЛЬНІ СПОРТИВНІ ІГРИ»

Дата: 22.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 41

21.12.2023 року на базі Садівського ліцею, в рамках Всеукраїнського проекту «Пліч-о-пліч зі спортом» за підтримки Президента України, відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Шкільні спортивні ігри» - змагання із баскетболу серед закладів загальної середньої освіти Садівської сільської ради. У іграх приймали участь близько 60 учнів із Садівського, Низівського, Сульського ліцеїв та Терешківської філії Садівського ліцею.

У змаганнях серед 5-6 класів боролися за перемогу 5 команд - золотим та срібним призером став Садівський ліцей, бронзовий призер – Низівський ліцей. Серед 8-9 класів хлопці з Низівського ліцею стали першими, Садівського ліцею другими, Терешківська філія були третіми.          
            Серед дівчат 8-9 класів перемогу вибороли спортсменки Садівського ліцею, срібло забрали до Терешківської філії Садівського ліцею.

Вітаємо всіх з перемогою та участю у змаганнях, бажаємо успіхів у тренуваннях, великих досягнень, гідних суперників та віри в свої сили!!!

Особливі слова подяки висловлюємо директору Садівського ліцею Вікторії Тодосийчук за співпрацю в організації заходу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь