A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ЯК ВИГЛЯДАЄ ЕНЕРГЕТИЧНА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ СУМЩИНИ НА ПРИКЛАДІ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 24.03.2023 11:30
Кількість переглядів: 105

Так вийшло, що за поребриком вирішили, що зможуть занурити Україну у кам’яний вік варварськими систематичними ракетними обстрілами нашої енергетичної інфраструктури, чим вони завзято займаються і досі.

Тільки в останній хвилі ракетних атак 9-го березня окупанти не пошкодували 82 ракети далекого радіусу дії, частина з яких змогла прорвати нашу ППО та пошкодити деякі енергооб’єкти України.

Однак, мабуть, щось пішло не так і досягти бажаного результату кам’яного віку у кремлівського карлика чомусь не виходить.

А причина цих ракетних невдач полягає в тому, що на допомогу прийшли друзі України з багатьох країн Європи та світу.

Як приклад можна навести дані щодо надання Краснопільській громаді засобів незалежної електрогенерації.

Так, з початку масованих ракетних атак на в цю громаду Сумської області було передано понад 53 одиниці електрогенераторів, автономних зарядних станцій та сонячних елктропанелей на загальну генеровану потужність 364 кВт.

При чому із цього числа тільки 61,4 кВт генерації припадає на обладнання передане у громаду через централізовані держпостачання, а решту потужності 302,6 кВт можуть згенерувати пристрої передані жителям Краснопільщини гуманітарними та благодійними організаціями, серед яких абсолютними показниками можуть пишатися німецька GIZ та тайванська ULEAD.

Завдяки цьому на Краснопільщині вдалося створити резервне електроживлення в абсолютній більшості старостатів, навчальних та медичних закладах, поліції, на об’єктах життєзабезпечення, “Пунктах незламності”. Навіть вдалося створити певний резерв генераторів у разі непередбачених обставин.

Таким чином, у разі повної відсутності централізованого енергопостачання на Сумщині, автономних потужностей електрогенерації Краснопільської громади із запасом вистачить на покриття першочергових потреб електроживлення протягом часу, необхідного для відновлення централізованого енергопостачання.

За матеріалами: city.sumy.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь