A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

8 БЕРЕЗНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРАВ ЖІНОК І МИРУ

Дата: 08.03.2023 10:30
Кількість переглядів: 101

На передодні свята в клубних та бібліотечних закладах Садівської сільської ради пройшли культурно-мистецькі та просвітницькі заходи. Так, наприклад, в Терешківському сільському будинку культури та в Ясенівському об’єкті дозвіллєвої роботи пройшли тематичні театралізовані концертні програми, в Низівському селищному будинку культури – вшанування учасниць, так званого, жіночого волонтерського загону з плетіння маскувальних сіток та інші.

В бібліотечних закладах пройшли різноманітні заходи: виставка-привітання «Свято наймиліших дам — бабусь, сестричок, мам», літературний вернісаж «Жінка – джерело ніжності й любові, надії та милосердя» (Садівська сільська бібліотека); літературний вернісаж  «Жінко, ти завжди велична!», книжкова виставка «Весна і жінка між собою схожі» (КЗ «Голубівська сільська публічна бібліотека»); фотовиставка «Весна. Кохання. Жінка», майстер - клас з дітьми «Дарунок  для  матусі !!!» (Низівська селищна бібліотека); куточок-вітання «У короні святості і чар» (Сульська сільська бібліотека);  перегляд літератури «Кажуть, що на світі все від жінки», фотовиставка «Мама – ти найкраща за усіх» (Терешківська сільська бібліотека);  книжкова виставка  «Кажуть, що на світі все від жінки» (Шпилівська сільська бібліотека).

8 березня - цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства. Свято офіційно підтримано Організацією Об’єднаних Націй і в 1977-му році, 16 грудня резолюцією Генеральною Асамблеєю ООН № A/RES/32/142, День 8-е березня запропоновано було всім зацікавленим державам безпосередньо використовувати для популяризації та реалізації рівноправності жіночої частини населення у своїй громадській традиції. Проголошений Генеральною Асамблеєю ООН День жінок має назву Міжнародний день прав жінок і миру.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь