Садівська громада
Сумська область, Сумський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 05.12.2022 10:00
Кількість переглядів: 132

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою та потребує додаткової уваги суспільства.

В комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради» на обліку обслуговуються 26 осіб з інвалідністю, в тому числі 10 дітей.

У відділенні реабілітації дітей з інвалідністю надаються послуги дітям з інвалідністю з різними нозологіями: дитячий церебральний параліч, вади опорно-рухового апарату, зору, слуху, внутрішніх органів, онкологічні захворювання та інші. Ці дітки потребують особливої уваги та підтримки. Увага та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями.

З нагоди свята з найщирішими привітаннями і побажаннями миру та здоров’я дітям були вручені солодкі подарунки, отриманні від благодійників.

Висловлюємо вдячність керівникам  підприємств, установ та фізичним особам-підприємцям, які здійснюють діяльність на території Садівської громади, а саме: Інститут сільського господарства Північного Сходу НААН України (с.Сад), «ДП «Дослідне господарство Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України» (с.Сад), ТОВ «Меркурій і Ко» (магазин «Кошик» смт Низи), ФОП «Снагощенко Т.М.» (с.Ясени), ФОП «Пахненко Л.В.» (с.Ясени), ФОП «Сосєдський О.В.» (с.Сад), ФОП «Губко О.А.» і магазин «Скарбничка» (с.Сад) та  працівникам мережі магазинів «Світ шкіри та хутра».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь