Садівська громада
Сумська область, Сумський район

СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?

Дата: 09.11.2022 11:30
Кількість переглядів: 147

 В Україні стартує широка інформаційна кампанія, спрямована на популяризацію серед населення необхідності звернення до психологів з метою отримання відповідної психологічної допомоги внаслідок збройної агресії рф проти України

У рамках інформаційної кампанії підготовлено серію відеороликів під назвою «Скажи чесно, ти як?» за участю відомих українських артистів, журналістів щодо психосоціальної підтримки, ознайомлення глядачів з техніками стрес-менеджменту.

Проект проводиться за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я у межах ініціативи першої леді Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ зі створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Його основна ідея – формувати культуру піклування про власне ментальне здоров'я. Показати, що говорити про своє внутрішнє зовсім не соромно, навпаки – це має велике значення у боротьбі зі стресом.

У кожному ролику разом зі своєю історією зірки діляться швидкими техніками, які допомагають їм справлятися зі стресом. Ці техніки – прості та дієві, кожен зможе використовувати їх у повсякденному житті.

Також, Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує ознайомитися з дослідженням дослідницької компанії Gradus Research щодо психологічного стану українців під час війни, а також готовності людей звертатися по допомогу до фахівців.

Результати будуть використані при роботі над Національною програмою психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, створення якої ініціювала перша леді Олена ЗЕЛЕНСЬКА.

Відео

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь