Садівська громада
Сумська область, Сумський район

МОЛОДЬ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПРОЕКТІВ «ВРЯТУВАТИ ВІД ЗАБУТТЯ»

Дата: 28.09.2022 12:00
Кількість переглядів: 358

 У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні, так і групові проекти

Конкурсні роботи учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня поточного року.

До участі у конкурсі приймаються творчі проекти аматорські документальні та ігрові відеоролики у форматі avi. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.

На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів з місцем навчання / роботи.

У листі, яким надсилається конкурсна робота, має бути вказано назву відеороботи, авторів та місце навчання / роботи. Авторський текст виконується українською мовою.

Подані на конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.

У творчих роботах мають бути використані власноруч відзняті кадри. При використанні у творчих проектах матеріали. зняті авторами проєкту, необхідно зазначити автора матеріалу.

Протягом грудня − січня журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня, якщо дозволятимуть безпекові умови.

Переможці отримають почесні відзнаки та грошові винагороди. 7

Довідково. Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття», започаткований 2007 року, має на меті підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам'яті, подолання історичних міфів.

Організатором Всеукраїнського конкурсу є Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя.

Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету Міністрів України, Спілки письменників України.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь