Садівська громада
Сумська область, Сумський район

29 СЕРПНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2022 14:00
Кількість переглядів: 366

День пам’яті захисників України відзначається щорічно 29 серпня відповідно до Указу Президента № 621/2019 від 23.08.2019 «Про День пам’яті» на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

Відбулося покладання квітів до могили уродженця Садівської територіальної громади з села Симонівка Завального Ігоря Юрійовича, старшого солдата, оператора 27-го реактивного артилерійського полку, який загинув третього вересня 2014 року на території Луганської області під час обстрілу з території російської федерації.

В цей особливий день ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто загинув, віддавши своє життя, щоб Українська держава відбулася, щоб Українська держава жила. Саме в цей день і щоденно вкотре дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь