A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

КУ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ, В ЦЕЙ СКЛАДНИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ ЧАС, ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ З ОСОБЛИВИМИ ДІТЬМИ

Дата: 22.08.2022 12:05
Кількість переглядів: 333

День Незалежності України – це не тільки державне свято, яке відзначається  24 серпня, а й розуміння значущості, міцності та автономності нашої країни, її створення, як самостійної, вільної держави. У нелегкі часи війни, кожен свідомий громадянин повинен плекати таку вистраждану, проте рідну і нескорену незалежність своєї землі.

Відділення комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю КУ «Центр надання соціальних послуг» Садівської сільської ради Сумського району Сумської області, в цей складний для України час, продовжує працювати з особливими дітьми. Уся робота  спрямована на те, щоб допомогти  дітям позбавитися комплексів та страхів, корегувати порушення розвитку, зміцнити дітей фізично (ЛФК, лікувальний масаж, механотерапія та ін.) розкрити свої творчі здібності.  Робота фахівців відділення спрямована на психологічну, моральну та фізичну допомогу.

З нагоди свята з найщирішими привітаннями і побажаннями миру та здоров’я дітям були вручені солодкі подарунки, отриманні від благодійників.

Висловлюємо вдячність керівникам  підприємств, установ та фізичним особам-підприємцям, які здійснюють діяльність на території Садівської громади, а саме: «ДП «Дослідне господарство Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України» (с.Сад), ТОВ «Меркурій і Ко» (магазин «Кошик» смт Низи), ФОП «Снагощенко Т.М.» (с.Ясени), ФОП «Пахненко Л.В.» (с.Ясени), ФОП «Сосєдський О.В.» (с.Сад), ФОП «Губко О.А.» і магазин «Скарбничка» (с.Сад).

Вітаємо Вас зі святом! Бажаємо Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь