A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

СЬОГОДНІ СВЯТКУЄ СВІЙ ЮВІЛЕЙНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НЕМИЛОСТИВА НАТАЛІЯ ГРИГОРІВНА – НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОСВІТИ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 13.08.2022 08:00
Кількість переглядів: 678

 60 років – це великий досвід прожитого життя, це мудрість та  впевненість. Ви багато чого досягли у сфері кар’єри, в житті. Прийміть в цей знаменний день привітання з ювілеєм і щирі побажання здоров’я, довголіття, фінансового благополуччя, гармонії та спокою. Нехай життя дарує радість, а близькі турботу. Бажаю Вам, щоб Ви й далі радували нас досягненнями у своїй професійній діяльності, своєю посмішкою та душевною добротою. Нехай кожен день буде сповнений нових відкриттів і нових вражень.  

 Залишайтеся завжди молодою в душі та в серці. Нехай життя тече у своєму спокійному, розміреному руслі, попереду чекають лише радісні миті, нехай сонце освітлює шлях, а удача веде до нових перемог та досягнень. Гідної Вам поваги від колег, друзів, рідні, міцного здоров’я та мирного неба. Нехай дні проходять в щасті, приносять приємні події та радують душу!

Зі святом! З Днем народження!

З повагою сільський голова                                                                                   Іван КРЮЧКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь