A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ГРАНТОВУ ПІДТРИМКУ

Дата: 08.08.2022 15:00
Кількість переглядів: 247

Повідомляємо, що з 1 липня 2022 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», якою зокрема затверджено Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, а також Порядок надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Наказами Міністерства аграрної політики та продовольства України
від 12 липня 2022 року № 447 «Деякі питання реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738» та № 449 «Деякі питання реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738» затверджено порядки прийняття рішення Мінагрополітики про надання грантів, форми договорів про надання грантів та форми інформації щодо переліку отримувачів грантів.

Разом з цим, розроблено алгоритми дій для отримання вищезгаданих грантів, з якими можна ознайомитися на офіційному веб-сайті: https://minagro.gov.ua у розділі «Державна підтримка – Гранти для створення бізнесу».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь