A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

28 РОБОТОДАВЦІВ ОБЛАСТІ ОТРИМАЛИ КОМПЕНСАЦІЮ ВИТРАТ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ ЗА ПРАЦЕВЛАШТОВАНИХ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 28.07.2022 09:30
Кількість переглядів: 350

 В умовах повномасштабної військової агресії російської федерації, служба зайнятості Сумщини  пропонує бізнесу та роботодавцям реальну фінансову підтримку.

Одна з них - компенсація витрат роботодавцю на оплату праці за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу під час воєнного стану (після 24.02.2022 року) у розмірі 6500 грн. на місяць упродовж перших двох місяців з дати працевлаштування. Постанова КМУ від 20.03.2022 року №331: https://cutt.ly/mLBQ5xN

З початку дії програми 28 працедавців області вже скористались цією послугою за працевлаштування 48 внутрішньо переміщених осіб.

Роботодавці, які подають заяви на отримання такої компенсації, працюють в галузях сільського та лісного господарств, переробної промисловості, оптової та роздрібної торгівлі, охорони здоров’я, надання транспортних послуг та ін.

Скажімо, роботодавці міста Суми отримали компенсацію за працевлаштованих 10 переселенців на посади майстра з експлуатації котлів, фасувальника медичних виробів, чергового, фахівця з пошуку та закупівлі товару, водія автотранспортних засобів, продавця продовольчих товарів, кухаря. Роботодавці Роменщини отримали компенсацію також за працевлаштованих 10 переселенців у сфері загальної медичної практики та виробництва взуття.

Сумський обласний центр зайнятості продовжує роботу щодо надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Подати заяву на отримання компенсації можуть роботодавці через портал Дія: https://is.gd/xNWp5W, або звернутися до центру зайнятості за місцезнаходженням роботодавця.

 У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості 093 276 39 66; 096 109 08 37; 067 698 29 58; 095 337 41 10, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь