A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

УВАГА: ЛІТЕРАТУРНО-ТЕАТРАЛЬНИЙ КОНКУРС НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

Дата: 11.07.2022 09:30
Кількість переглядів: 340

 Державний комітет телебачення і радіомовлення України проводить прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2022 рік

Премія присуджується у чотирьох номінаціях у розмірі 20 тис. гривень кожна за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва, зокрема за театральні вистави для означеної вікової категорії.

На здобуття Премії висуваються оригінальні твори і роботи окремих авторів і творчих колективів у складі не більше ніж п’ять осіб, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше ніж за півроку до їх подання на конкурс.

 При цьому слід зауважити, що до складу претендентів не допускається включення осіб, які виконували адміністративні, організаторські чи консультаційні функції. Також до участі у конкурсі не приймаються твори, що вже були відзначені іншими преміями.

Враховуючи зазначене Держкомтелерадіо просить розглянути можливість подання для участі у конкурсі на здобуття зазначеної Премії театральних вистав для дитячої та юнацької глядацьких аудиторій, реалізованих творчими колективами театральних закладів.

На здобуття Премії подаються такі документи: клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою вистави та її автора (творчого колективу) у паперовій та електронній формі; відеозапис театральної вистави; розширена анотація на твір у паперовій та електронній формі; відгуки у ЗМІ; рецензії (за наявності) та копії паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осібплатників податків, крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті.

Кінцевий термін подання до Держкомтелерадіо заявки для участі у конкурсі – 1 грудня 2022 року.

Заявку з поміткою «На здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва» просимо надсилати до Держкомтелерадіо за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2. Контактні тел.: (044) 279-59-61, 279-59-47, e-mail: vadim@comin.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь