A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДТЕПЕР У ДІЇ МОЖНА ПОДАТИ ДЕКЛАРАЦІЮ ПЛАТНИКА ЄДИНОГО ПОДАТКУ 2% ТА СПЛАТИТИ ЙОГО

Дата: 14.06.2022 14:30
Кількість переглядів: 277

 Це можуть зробити ФОПи-спрощенці 3-ї групи, які подали заяву в Державну податкову службу на застосування спеціальної ставки 2%

Декларація подається до 20 числа кожного місяця за доходи, отримані в попередньому місяці, починаючи з травня і до скасування воєнного стану на території України. Сплата єдиного податку 2% доступна в застосунку до кінця кожного місяця за попередній, тобто ще 10 днів після граничного терміну подання декларації.

«Під час воєнного стану час набув особливої цінності. Зараз як ніколи важливо, щоб у людей була можливість не витрачати час у чергах та заповнювати папірці. Тому ми додали можливість подати декларацію платника єдиного податку 2% у застосунок Дія. Процес, як завжди, максимально автоматизований. Вам потрібно буде лише зробити декілька кліків», – зазначив Віце-прем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло ФЕДОРОВ.

Подати декларацію можна швидко та зручно за декілька кліків. Як це зробити: авторизуйтеся в застосунку Дія, у меню Послуги виберіть Податки ФОП – Декларація платника єдиного податку 2% за відповідний місяць; введіть суму отриманого доходу за обраний місяць; перевірте контактні дані та декларацію (за потреби відкоригуйте); підпишіть її Дія.Підписом та надішліть. І це все. Декларація буде подана до податкової служби.

Оплата проводиться так само швидко та за кілька кліків: авторизуйтеся в застосунку Дія, у меню Послуги виберіть Податки ФОП – Сплата єдиного податку 2% за відповідний місяць, введіть суму отриманого доходу за обраний місяць і перевірте розраховану суму податку до сплати, виберіть спосіб оплати та сплатіть, зарахування коштів відбувається протягом 3 робочих днів, перевірити можна в Розрахунках з бюджетом.

Проект реалізовано Мінцифри спільно з Державною податковою службою за підтримки програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/vidteper-u-diyi-mozhna-podati-deklaraciyu-platnika-yedinogo-podatku-2-ta-splatiti-jogo

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь