Садівська громада
Сумська область, Сумський район

НСЗУ ЗАПРОШУЄ ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ НА ЧЕРГОВИЙ ВЕБІНАР «ЯК ДІЯТИ, КОЛИ…»

Дата: 08.06.2022 15:30
Кількість переглядів: 193

 9 червня о 14.00 відбудеться 4-й прямий ефір серії інформаційних вебінарів «Як діяти, коли», на якому будуть розглянуті теми: «Людина та війна. Когнітивні та емоційні зміни»; «Гострий емоційний стан та гостра стресова реакція»; «Основні прояви гострого стресового розладу та допомога лікаря»; «Основні труднощі у наданні допомоги»

Експерт − Альона ЛУК’ЯНЧУК − клінічний психолог та психотерапевт із понад 15-річним досвідом. Зареєстрований член Коледжу психології.

Трансляція відбудеться на: каналі Академії НСЗУ https://youtu.be/mI3eGiD5M8g, платформі Zoom https://bit.ly/3MgBki1, сторінці Facebook https://fb.me/e/3mCUb6FuU.

Під час блоку «запитання-відповідь» перевага буде надаватись учасникам, які переглядатимуть ефір на платформі Zoom.

Нагадуємо, у відповідь на лікарські потреби, спричинені війною, НСЗУ та Академія НСЗУ у партнерстві з Проектом @USAID Ukraine «Підтримка реформи охорони здоров’я» та за підтримки МОЗ проводить серію інформаційних онлайн ефірів з експертами «Як діяти, коли…».

Слідкуйте за анонсами інформаційних вебінарів «Як діяти, коли…». Підписуйтесь на Youtube канал Академії НСЗУ https://bit.ly/3a4sPco , щоб приєднатися до прямого ефіру та переглянути вебінари, які вже пройшли.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь