A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ПЛАТФОРМА ЄДОПОМОГА: ДОПОМОЖИ ЛІКАМИ УКРАЇНЦЯМ В ДЕКІЛЬКА КЛІКІВ З БУДЬ-ЯКОЇ КРАЇНИ СВІТУ

Дата: 06.06.2022 11:00
Кількість переглядів: 228

 З 3 червня на платформі єДопомога з’явилась можливість допомогти онлайн постраждалим від війни лікарськими засобами, сплативши онлайн Передплату в декілька кліків та з будь-якої країни світу https://social.edopomoga.gov.ua/ua/

«На платформі єДопомога потреби людей складають: 62% – їжа, 20% – засоби гігієни, близько 10% – лікарські засоби, інші – не перевищують 8%. Для нашої команди було вкрай важливо знайти партнерів – мережеві аптеки, які зможуть долучитися до платформи швидко та закриють потреби у ліках. Першими до нас звернулися та змогли найшвидше інтегруватися з платформою дві національні мережі аптек – це аптеки 911 та аптеки 3і. Тож відтепер благодійники зможуть оплатити Передплату на ліки онлайн та в декілька кліків, а потребуючі допомоги скористаються нею в аптеках цих мереж», – розповів про нові можливості платформи заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин КОШЕЛЕНКО.

Також Костянтин Кошеленко підкреслив, що номінали таких Передплат дорівнюватимуть 300, 500 та 1000 гривень та їх можна буде використати в одній з понад 1000 аптек-партнерів єДопомоги. 

«Платформа відкрита до співпраці з мережевими магазинами та аптеками, адже важливо збільшити географію міст та селищ України задля зручного отримання допомоги від благодійників», – наголосив заступник Міністра.

Важливо! Придбати по Передплаті можна тільки безрецептурні лікарські препарати.

Як працює допомога онлайн – ліки:

1. Люди, що потребують допомоги, залишають заявки на платформі.

2. Благодійники у розділі «Допомогти онлайн – ліки», самостійно обирають заявку, яку готові підтримати та оплачують Передплату.

3. Людина, яка залишила цю заявку, отримує СМС з кодом або електронним кодом Передплати в особистому кабінеті.

4. На касі в аптеках, які долучились до платформи, людина може пред'явити електронний код Передплати або продиктувати номер з СМС – він слугуватиме підтвердженням оплати за необхідні ліки.

єДопомога – допомагайте легко!

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/news/platforma-yedopomoga-dopomozhi-likami-ukrayincyam-v-dekilka-klikiv-z-bud-yakoyi-krayini-svitu


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь