A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ВЕЛИКОВІЛЬМІВСЬКОМУ СБК.

Дата: 02.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 279

 День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.

Цього року свято пройшло  в умовах війни. На жаль цьогоріч тисячам українцям не до святкувань, проте діти залишаються дітьми й потребують не тільки турботи та любові, але й розваг.  Без  розваг, та солодких подарунків діти села Великі Вільми не залишилися.   Директор СБК провела конкурсно-розважальну програму  " Діти Перемоги"

 Діти з великим завзяттям та задоволенням брали участь у конкурсах та іграх. З великим задоволенням  запустити в небо жовто-блакитні кульки як символ Перемоги. Кожна дитина отримала солодку винагороду та багато приємних вражень.    Цей захід спрямований підтримати наших діток, та запевнити що війна непримітно скінчиться і що Україна обов'язково переможе.

Найщиріші вітання всім діткам України! 

Нехай не тільки в цей святковий день, але і в будь-який інший кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! Нехай збуваються всі ваші бажання, нехай батьки завжди будуть вам підтримкою. Ідіть по життю з посмішкою, наші дорогі дітки! Україна Переможе ! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь