A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ №4 (М. СУМИ) СУМСЬКОГО РУП ГУНП В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 31.05.2022 14:30
Кількість переглядів: 242

На території Держави у період часу з 25.05.2020 по 22.09.2022 на території Сумської області проводяться оперативно - профілактичні заходи під умовною назвою "Мак".

 

Комплекс заходу направлений на виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.

Поліція нагадує, що посіви снотворного маку та конопель в Україні дозволені лише спеціалізованим підприємствам, які отримали відповідну ліцензію та здійснюють відповідну охорону посівів.

Громадянам варто пам’ятати, що за незаконний посів або вирощування таких нарковмісних рослин їм загрожує як адміністративна так i кримінальна відповідальність.

Так, за вирощування снотворного маку в кількості до ста рослин чи конопель у кількості до десяти рослин загрожує адміністративна відповідальність передбачена ст. 106-2 КУпАП.

За незаконний посів понад ста рослин маку чи понад десять рослин конопель  законодавством передбачено кримінальну відповідальність за ст. 310 KK України.

Поліцейські звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням

повідомляти на спеціальну лінію «102» або до ВП № 4 (м. Суми) Сумського РУП ГУНП в Сумській області (м.т. чергової частини 0503079950) про всі відомі факти вирощування нарковмісних рослин. Анонімність гарантується.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь