A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ЗНАЙТИ РОБОТУ, АБИ ВИЖИТИ, ДОПОМАГАЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ

Дата: 27.05.2022 11:30
Кількість переглядів: 269

Відбулася традиційна зустріч народного депутата України Ігоря Васильєва з директором Сумського обласного центру зайнятості Володимиром Підлісним.

В.Підлісний детально схарактеризував ринок праці Сумщини, схвально відгукнувся про оперативно прийняті останнім часом Верховною Радою України законодавчі ініціативи у сфері зайнятості, які тепер сприяють більш ефективно обслуговувати безробітних та роботодавців, підкреслив, що тероборонівці та вчорашні учасники бойових дій на особливому рахунку під час пошуку для них відповідної роботи, вручив нардепу теку інформаційно-аналітичних матеріалів, що характеризують діяльність обласної служби зайнятості в період війни.

У свою чергу І.Васильєв підкреслив значущість служби зайнятості як важливого інституту держави, особливо сьогодні, коли збільшується чисельність людей, які втратили роботу, а роботодавці через військові дії змушені скорочувати кількість працюючих, а то й зовсім згортати власну діяльність.

Народний депутат України, зокрема, відзначив, що служба зайнятості області виконує свої функції і таким чином допомагає військовим захищати країну. Приміром, лише за квітень цього року, коли рашисти скрізь намагаються посіяти лихо, служба зайнятості Сумщини знайшла роботу для майже півтори тисячі мешканців області. Цей факт, за словами І.Васильєва, яскраво свідчить про те, що фахівці служби поглиблюють співпрацю з роботодавцями краю, постійно перебувають з ними на зв’язку, у тісному діалозі стосовно появи вакансій, які зараз так необхідні для людей, аби вижити у цю скрутну для всієї країни годину.

Ігор Васильєв акцентував на пріоритетах служби зайнятості, зокрема, щодо першочергового працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та фінансової допомоги роботодавцям, які в період воєнного часу не скорочують штатну чисельність працівників, а навпаки – беруть на роботу людей.      

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь