A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

КУБОК ГОЛОВИ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ З ФУТЗАЛУ

Дата: 21.02.2022 10:15
Кількість переглядів: 1881

У спорті кожне змагання - свято. Тут все: і видовище, і емоційність, і драматичність спортивної боротьби. 19 лютого 2022 року на базі спортивного комплексу Сумського національного аграрного університету управлінням освіти, культури молоді та спорту Садівської сільської ради започатковано та проведено перші змагання з футзалу на Кубок сільського голови серед юнаків 2010-2011 року народження. За звання найкращих змагалися юні футболісти збірних команд: юнацька збірна Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, юнацька збірна Садівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, юнацька збірна Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та юнацька збірна Сульського НВК. Учасників привітали сільський голова Іван КРЮЧКОВ та депутат Садівської сільської ради – Юрій СКЛЯРЕНКО. З великим почуттям азарту та бажанням перемогти, юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем. За результатами матчів місця розділились наступним чином:

І місце – команда Садівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, тренер Валерій СЛІПЧЕНКО;

ІІ місце – команда Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, тренер Валентина ТОВКУС;

ІІІ місця розділили команди Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, тренер Владислав ЛАВРУСЬ  та Сульського НВК, тренер Валерій СЛІПЧЕНКО.

Вітаємо наші юнацькі збірні. Нехай ці маленькі кроки стануть великим початком майбутніх перемог. Після закінчення турніру всі спортсмени були нагороджені грамотами, медалями, кубками та солодкими призами. Не забули і про кращих гравців турніру: Назар Бурмака (Низівська ЗОШ), Євгеній Скляренко (Садівський ЗЗСО), Тимофій Бурсук (Голубівська ЗОШ) та Владислав Бортник (Сульський НВК). У номінації «Кращий універсал» Кубку голови Садівської с/р з футзалу був відзначений Іван Великодний (Садівський ЗЗСО), «Кращий бомбардир» - Нікіта Кравченко Низівська ЗОШ), «Кращий захисник» - Нікіта Селюков (Голубівська ЗОШ) та Єгор Гузєв (Садівський ЗЗСО), «Кращий воротар» – Денис Буцик (Низівська ЗОШ). Висловлюємо подяку сільському голові Івану КРЮЧКОВУ за солодкі подарунки для дітей. Дякуємо тренерам за допомогу в організації та проведенні змагань! Цей день ще раз довів, що у нашій громаді зростають та виховуються справжні чемпіони. Бажаємо нашій дружній спортивній родині успіхів, злетів та нових перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь