A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ДО УВАГИ ВИРОБНИКІВ НАСІННЯ ТА САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ!

Дата: 14.02.2022 10:05
Кількість переглядів: 240

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомляє, що 1 березня 2022 року розпочинається прийом заяв на включення до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2022 рік.

З метою попередження обігу контрафактного та фальсифікованого насіння, відповідно до Закону України «Про насіння і садивний матеріал» та Постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року №882 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва» фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які здійснюють виробництво насіння та/або садивного матеріалу для його реалізації, повинні бути внесені до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва (далі-Реєстр).

Суб’єктам господарювання, які планують виробництво насіння та садивного матеріалу у 2022 році, необхідно завчасно, до початку проведення польового оцінювання посівів (насаджень), подати заяви за формами, затвердженими наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 червня 2016 року №198 «Про затвердження форм заяв, які подаються для включення заявника до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва та для внесення змін до відомостей, які містить такий реєстр».

Заява може бути подана у письмовій та/або електронній формі. У письмовій формі заява подається особисто або надсилається поштовим відправленням за адресою: 01001, Україна, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, Мінагрополітики. В електронній формі подається на email:   t.shutenko@minagro.gov.ua  або taya1979@ukr.net.

У разі виникнення запитань щодо включення суб’єктів господарювання до додержавного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва на 2022 рік звертатися до Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області за адресою: м. Суми, вул. Гамалія, 25 або за тел. (0542) 77-65-16.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь