A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ З ПИТАННЯ ОБГОВОРЕННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ СЕЛА ВЕЛИКІ ВІЛЬМИ ТА СЕЛА СИМОНІВКА

Дата: 02.02.2022 11:00
Кількість переглядів: 357

Садівська сільська рада оголошує громадські слухання щодо врахування інтересів громадськості під час розроблення Генерального плану с. Симонівка та с. Великі Вільми.

Замовник: Садівська сільська рада.

Виконавець: ТОВ «Юдіком»

Підстава розроблення: рішення 21 сесії сьомого скликання Великовільмівської сільської ради від 14 липня 2017 року.

     Відповідно до Генерального плану с. Симонівка та с. В. Вільми  сільська рада та її виконавчий орган в межах повноважень: готують обґрунтування пропозиції щодо встановлення та зміни меж населених пунктів, вихідні  дані щодо розроблення планів земельно-господарського устрою території с. Симонівка та с. В. Вільми та іншої землевпорядної документації, вирішують питання щодо розташування та проектування нового будівництва, здійснення реконструкції, реставрації, капітального ремонту об’єктів містобудування та упорядкування території, розробляються та затверджуються місцеві містобудівні програми та програми соціально – економічного розвитку населених пунктів, вирішуються інші питання.

     Місце ознайомлення з проектом Генерального плану с. Симонівка  та с. В. Вільми:
 с. Великі Вільми, вул. Першотравнева, буд. 38, приміщення Великовільмівського старостинського округу та на офіційному сайті Садівської сільської ради у розділі «Громадське обговорення» підрозділ «Громадські слухання».

    Строки ознайомлення : з 02 лютого  2022 року по 04 березня 2022 року.

    Порядок ознайомлення: всі  дні з 8-00 до 17–00 год, крім суботи та неділі.

    Відповідальні особи за організацію розгляду пропозицій : спеціаліст Садівської  сільської ради, телефон: (+38095-522-64-56).

     Пропозиції (зауваження): відповідно до ч.6 ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції (зауваження) подаються  громадянами у письмовій  та електронній формі із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом  та повинні містити обґрунтування з урахуванням чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил протягом місяця.

      Місце подання пропозицій: приміщення Великовільмівського старостинського округу,

с. В. Вільми,  вул. Першотравнева, буд. 38, електронна пошта: rada5@ukr.net.

     Заплановані заходи: оприлюднення здійснюється шляхом розміщення проекту Генерального плану у приміщенні Великовільмівського старостинського округу у вільному доступі протягом  робочого часу.

        Громадські слухання з питань обговорення Генерального плану с. Великі Вільми та      с. Симонівка Великовільмівського старостинського округу  відбудуться 17.03.2022 о 14 год 00 хв за адресою: с. Великі Вільми, вул. Першотравнева,40 у приміщенні Великовільмівського сільського будинку культури (з дотриманням протиепідемічних заходів).

Про надання дозволу на розроблення Генерального та детального плану забудови території сіл Великі Вільми та Симонівка Великовільмівської сільської ради Сумського району Сумської області

Розпорядження сільського голови №14-ОД «Про проведення громадського обговорення»

Генеральний план Симонівка

Генеральний план В.Вільми

Спільний генеральний план

Екологічна стратегічна оцінка

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь