A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ФОРМУВАННЯ ПІДРОЗДІЛІВ ТЕРОБОРОНИ У ГРОМАДАХ

Дата: 21.01.2022 09:45
Кількість переглядів: 197

Відповідна Постанова Кабміну «Про затвердження Положення про добровольчі формування територіальних громад» оприлюднена на урядовому веб-порталі

Уряд визначив порядок утворення, підготовки, комплектування та забезпечення добровольчих формувань територіальних громад, їх завдання тощо.

Зокрема, визначається, що добровольче формування утворюється зборами ініціативної групи жителів територіальної громади (не менше п’яти осіб) у присутності командира військової частини Сил територіальної оборони ЗСУ та уповноважених представників органу місцевого самоврядування відповідної територіальної громади.

У межах однієї громади може утворювати декілька добровольчих формувань.

Членом добровольчого формування може бути громадянин України віком від 18 років, який проживає на території громади, де діє добровольче формування, пройшов медичний, професійний та психологічний відбір (перевірку) і уклав контракт добровольця територіальної оборони.

На зборах також обирають командира добровольчого формування, якого також має погодити орган місцевого самоврядування, на території юрисдикції якого функціонуватиме таке формування.

За матеріалами: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-polozhennya-pro-dobrovolchi-formuvannya-teritorialnih-gromad-i291221-1449

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь