Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВІТАННЯ З БОГОЯВЛЕННЯМ І ХРЕЩЕННЯМ ГОСПОДНІМ!

Дата: 19.01.2022 14:12
Кількість переглядів: 190

Свято Водохреща, останнє свято різдвяного циклу, в Україні відзначають 19 січня.

Однією із найголовніших традицій цього дня лишається купання в ополонці. Наші предки вважали, що вода у Водохресну ніч набирає цілющої сили, а хворі зможуть одужати під час купання. Всього здійснюється два обряди освячення води: напередодні Водохреща, у Водохресний вечір – всередині церкви, та в сам день Водохреща – на найближчому озері або річці. Віряни беруть участь в урочистій хресній ході та після молебню купалися в ополонці.Отже, вітаємо всіх жителів громади з Водохрещам та щиро бажаємо, щоб у цей день не було хвилин печалі, а лише любов і надія зігрівали серце!

Нехай це свято дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаємо вам міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаємо, щоб в цей світлий день вас оточували рідні люди. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і добробутом!

Зі святом вас! Христос хрещається!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь