A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

НОВИЙ РІК ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПЕРЕМОГИ!

Дата: 10.01.2022 14:30
Кількість переглядів: 248

 08 січня 2022 року, на базі Сумського національного аграрного університету продовжив свій хід відкритий Чемпіонат Сумського району з футзалу серед аматорських команд сезону 2021-2022 років. 

 Нагадаємо, що у турнірі беруть участь дві збірні команди Садівської сільської ради. Це ФК "Фортуна" смт Низи та команда "Сад" с.Сад-В.Вільми.

 У п'ятому турі Чемпіонату наші команди з перших хвилин матчу взяли ініціативу в свої руки і не відпускали далеко суперників, показавши неперевершену гру, як у захисті, так і в нападі. Поєдинок між збірною "Сад" та командою "ЕФК-Олександрія" с.Миколаївка завершився з рахунком 2:1 на користь наших футболістів. Переможні два голи забив Сергій Мікшевський.

 Матч між ФК "Фортуна" смт Низи та командою "Колос" с.Підліснівка (Степанівська селищна рада) завершився перемогою наших футболістів. Рахунок - 5:3. Переможні м'ячі були від Антона Ткаченка (1 гол) та Сергія Мартиненка (4 голи). 

 Приємно усвідомлювати, що наші збірні закрили сезон 2021 року перемогою, і новий сезон 2022 року відкрили перемогою з подвійною силою.

 Вітаємо ФК "Фортуна" смт Низи (тренер - Віталій Гриненко) та команду аматорів "Сад" с.Сад-В.Вільми (тренер - Олександр Михайлюк). Дякуємо вам за чудовий результат. Зичимо міцного здоров'я, спортивної вдачі, яскравих матчів, вдячних уболівальників та легких перемог у новому році.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь