A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

УЧАСТЬ У ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ «НАЙКРАЩИЙ КАБІНЕТ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ»!

Дата: 20.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 290

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 04.08.2021391-ОД «Про проведення обласного конкурсу «Найкращий кабінет початкових класів», з метою покращення матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення кабінетів початкових класів, створення оптимальних умов для навчання учнів, реалізації завдань Державного стандарту початкової освіти 10 вересня 2021 року проведено конкурс «Найкращий кабінет початкових класів» Садівської сільської ради.

         У І етапі конкурсу брали участь навчальні кабінети початкової школи чотирьох освітніх закладів громади: Голубівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Низівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Садівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Сульський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад».

         У всіх зазначених навчальних кабінетах початкових класів створено оптимальні умови для проведення уроків та позакласних заходів на сучасному рівні; ефективно використовуються стенди постійного та змінного характеру. Наповнюваність навчальних кабінетів дозволяє виконувати вимоги діючих навчальних програм з предметів початкових класів у повному обсязі.

За результатами І етапу конкурсу «Найкращий кабінет початкових класів» переможцем визнано Садівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

     Матеріали переможця було передано на обласний конкурс «Найкращий кабінет початкових класів». У ІІ (заочному) етапі обласного конкурсу у п’ятірку кращих кабінетів початкових класів увійшов Садівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. 15 грудня 2021 року відбувся очний етап конкурсу.

Бажаємо Садівському закладу загальної освіти перемоги!!!   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь