A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ШІСТНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 16.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 352

15 грудня 2021 року в приміщенні Садівського сільського будинку культури: за адресою: с. Сад, вул. Паркова, 1 відбулося чергове засідання шістнадцятої сесії Садівської сільської ради Сумського району Сумської області VIII скликання, на якому було розглянуто 184 питання, попередньо погоджені на засіданнях постійних комісій.

Одним із найважливіших для життєдіяльності громади стали питання прийняття бюджету Садівської сільської територіальної громади та Програми економічного і соціального розвитку Садівської сільської ради на 2022 рік. Після жвавого обговорення відповідні рішення одноголосно були підтримані депутатами.

Сільський голова привітав депутатів з Днем місцевого самоврядування, який відзначався в Україні 7 грудня та вручив подяки головам постійних комісій: Павленку Володимиру Яковичу, Зимогляду Миколі Миколайовичу, Очеретько Наталії Вікторівні та Оничку Віктору Івановичу за активну співпрацю з органами місцевого самоврядування, прояв громадської свідомості та вагомий внесок у розвиток громади. Подяками сільського голови були відзначені члени постійних комісій, депутати: Бирченко Елла Сергіївна, Горовий Михайло Володимирович, Деменко Віктор Іванович, Пахненко Віктор Іванович, Скляренко Юрій Іванович та Середа Олена Іванівна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь