Садівська громада
Сумська область, Сумський район

САДІВСЬКА СІЛЬСЬКА БІБЛІОТЕКА САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОТРИМАЛА ПЕРШУ ПАРТІЮ КНИЖКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІД «УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ КНИГ»

Дата: 09.12.2021 10:30
Кількість переглядів: 455

Управління освіти, культури, молоді та спорту  та Садівська сільська бібліотека Садівської сільської ради Сумського району взяли участь у проєкті «Програма поповнення фондів публічних бібліотек-2021» державної установи «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ КНИГ».

Садівська сільська бібліотека пройшла відбір та отримала позитивний результат. Днями Садівська сільська бібліотека отримала безкоштовно першу партію книжкової продукції для поповнення бібліотечного фонду в кількості 227 примірників на суму 30597 грн у рамках Програми. Чекаємо на другу партію книг.

Вітаємо Садівську сільську бібліотеку (бібліотекар Алла Вертушенкова) з перемогою у проєкті!

Дякуємо Сумську обласну універсальну наукову бібліотеку за методичну та організаційну допомогу в участі у Програмі поповнення фондів публічних бібліотек!

Український інститут книги - державна установа при Міністерстві культури та інформаційної політики України, покликана формувати державну політику у книжковій галузі, провадити промоцію книгочитання в Україні. Мета Програми поповнення фондів публічних бібліотек – донесення найкращих книжок і сучасної, і світової літератури до читача по всій країні. Український інститут книги реалізовує програму, щоб зробити українців читаючою, мудрою, інтелектуальною нацією. Головною ціллю програми була і залишається прозора закупівля книжок до публічних бібліотек України. Книжок, що не лише мають актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови, інтеграції у світовий літературний та культурний процес, мають належний рівень видавничої підготовки і якість виготовлення, придатну до інтенсивного використання в належних умовах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь