A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ Е-КАБІНЕТОМ?

Дата: 06.12.2021 15:30
Кількість переглядів: 290

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що завдяки сервісам розроблених податковою службою, суб’єкти господарювання можуть виконувати всі необхідні функції без безпосереднього звернення до контролюючого органу. Найактуальнішим електронним сервісом є «Електронний кабінет платника» – найбільш зручний та ефективний спосіб сформувати і подати звіти до ДПС, отримати корисну інформацію чи необхідну довідку. У період коронавірусу електронний формат взаємодії з контролюючими органами не лише економить час, а й убезпечить від загрози підхопити небезпечну хворобу.

Скористатись ним можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смартпристроїв - сервіс працює безкоштовно. За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності та інше.

Саме тому, рекомендуємо платникам використовувати «Електронний кабінету платника», вхід до якого здійснюється за адресою: http:// cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь