A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

АНАЛОГІВ НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЕКСТРЕНОЇ ДОПОМОГИ НЕМАЄ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Дата: 25.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 191

В області продовжують роботу над створенням Сумського навчально-тренувального центру екстреної допомоги

Побудувати його планують на території Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, на базі навчально-тренувального відділу.

Голова облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ підтримав ідею керівництва центру зі створення такого закладу. Адже це дозволить не лише здійснювати якісну підготовку своїх спеціалістів, а й дасть можливість надавати подібні послуги для фахівців з інших областей України.

Під час обговорення робочого проекту керівник Сумщини висловив своє бачення моделі будови як сучасного конгрес-центру. Він вважає за доцільне попрацювати над розширенням функціонального навантаження даної установи, і розглядає його роботу у майбутньому як майданчика для проведення широкомасштабних заходів, і не лише у медичній сфері. Для цього можна застосувати пересувні вмонтовані конструкції з метою трансформації простору, зважаючи на характер заходу і численність аудиторії.

За словами директора центру Анатолія АЛЕКСАНДРЕНКА, сьогодні підготовка і підвищення кваліфікації медиків області здійснюється на базі навчально-тренувального відділу. Потреба у постійному навчанні та удосконаленні навичок є, адже 30% персоналу системи екстреної медицини – молоді фахівці з досвідом роботи 3 роки. Заняття проводять висококваліфіковані спеціалісти, котрі мають відповідні міжнародні сертифікати і напрацьовані методики, проте належні умови для тренувань відсутні. Тож зведення такого центру, аналогів якого немає у державі, вирішить проблему не лише в області, а й підвищить імідж Сумщини в Україні.

Наразі задумка удосконалюється, відпрацьовуються деталі. Наявність якісного сучасного проекту надасть можливість для наступного кроку у пошуку джерел фінансування, переконаний Дмитро Живицький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь