A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

СУМЩИНА СПУСТИЛАСЯ ІЗ 1 НА 8 ПОЗИЦІЮ ЗА РІВНЕМ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19

Дата: 24.11.2021 09:30
Кількість переглядів: 195

За показником завантаженості ліжок з киснем область вже не перевищує індикаторну межу. При нормі 65% він знаходиться на рівні 60%

За інформацією начальника обласного управління охорони здоров’я Сергія БУТЕНКА, упродовж останнього тижня медики також відзначають зниження показника госпіталізації. Наразі він становить 50-70 осіб на добу проти 200 позаминулого тижня. Спостерігається позитивна динаміка і за іншими індикаторними показниками, зокрема зниження рівня захворюваності, коефіцієнта виявлення випадків інфікування, рівня госпіталізації.

Як пояснив головний санітарний лікар області Володимир ЗБАРАЖСЬКИЙ, Сумщина спустилася із 1 на 8 позицію за рівнем захворюваності на COVID-19. Вперше з початку цієї хвилі епідемії тижневий показник захворюваності був нижчим, ніж у країні в цілому. Очікується, що на 47-му тижні зниження захворюваності буде тривати. Проте, в цілому ситуація залишається напруженою.

За останній тиждень захворіло 3100 жителів області, із них 146, на жаль, померло. Сьогодні активними залишається 14571 хворий, із них 1332 особи знаходяться на стаціонарному лікуванні в медустановах, 54 пацієнти підключено до апарату штучної вентиляції легень. 13239 осіб проходять амбулаторне лікування.

У системі охорони здоров’я продовжують працювати 20 закладів охорони здоров’я, які надають допомогу пацієнтам з коронавірусною інфекцією, на їх базі виділено 2306 ліжок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь