A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 05.11.2021 14:45
Кількість переглядів: 327

Життя людини до тих пір має цінність,

поки людина може допомагати іншим.
Іван Франко

  У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято працівників управління пенсійного фонду, територіальних центрів соціального обслуговування, управління праці та соціального захисту населення, центру зайнятості, центрів соціальних служб, відділення фонду соціального страхування, центрів надання соціальних послуг, відділів соціального захисту населення, служби у справах дітей.  

  Напередодні  професійного свята привітання та грамоти від керівника КУ «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради Сумського району Сумської області» Ольги Горової отримали соціальні робітники та працівники установи.

 Щиро вітаю із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

 Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним і ветеранам війни тощо.
  Не маю сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий Вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.

 Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!

 

З повагою, т.в.о. директора КУ «Центр надання

соціальних послуг Садівської сільської ради

Сумського району Сумської області»

Ольга Горова

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь