A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗПОЧАТО РОБОТИ З РЕКОНСТРУКЦІЇ ЦЕНТРАЛЬНОГО ВХОДУ САДІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 26.10.2021 15:15
Кількість переглядів: 245

          15 жовтня 2021 року розпочались роботи з «Реконструкції центрального входу та внутрішніх приміщень Садівського закладу загальної середньої освіти І-III ступенів Садівської сільської ради Сумського району Сумської області» за адресою вул. Шкільна 3, с.Сад, Сумського району Сумської області.

Роботи, пов’язані з демонтажем центрального входу Садівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Садівської сільської ради Сумського району Сумської області та прилеглої до нього території, спрямовані на  створення умов, необхідних для забезпечення доступності будівлі закладу освіти для жителів Садівської сільської територіальної громади Сумського району Сумської області, які належать до маломобільних груп населення, згідно положень пунктів 6.1, 6.2 розділу 6 ДБН В.2.2-17:2006 «Будинки і споруди. Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення», затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства від 02.11.2006 № 362.

         

Кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації з експертизою та виконання робіт у сумі 1096258 гривень, були виділені восьмою сесією Садівської сільської ради Сумського району Сумської області восьмого скликання від 21.05.2021.

 

          Рішенням виконавчого комітету Садівської сільської ради №119 від 29 липня 2021 року затверджена проектно-кошторисна документація «Реконструкції центрального входу та внутрішніх приміщень Садівського закладу загальної середньої освіти І-III ступенів Садівської сільської ради Сумського району Сумської області».

 

          За результатами спрощеної закупівлі управлінням освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради було укладено з ТОВ «Комплекс-Груп» на суму 866806 гривень на проведення робіт щодо реконструкції будівлі Садівського закладу загальної середньої освіти Садівської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь