Садівська громада
Сумська область, Сумський район

«БУТИ ОСВІТЯНИНОМ – ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНА САМОВІДДАЧА»

Дата: 01.10.2021 14:15
Кількість переглядів: 437

 Кажуть, що доля вчителя – одна з найважчих. І воно дійсно так. Щоб ним стати, слід, перш за все, мати велике серце та безмежну любов до дітей. Святкові заходи з нагоди Дня працівників освіти, 30 вересня 2021 року об’єднали усіх представників освітньої галузі Садівської сільської ради.

  Вдячність освітянам за щоденну працю висловив садівський сільський голова Іван КРЮЧКОВ.

 Педагогів привітали перший заступник голови Садівської сільської ради Людмила ЛИТВИНОВСЬКА та начальник управління освіти, культури, молоді та спору Наталія ШИНКАРЕНКО. Від імені депутатського корпусу Садівської сільської ради висловив привітання Віктор ХАЛАЙДЖІ.

  Кращих представників освіти Садівської громади відзначено грамотами сільського голови, голови Сумської районної державної адміністрації та подяками начальника управління освіти, культури, молоді та спорту.

  Цікава концертна програма підготована педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та працівників управління. Можемо впевнено сказати - свято вдалося. Педагоги Садівської сільської ради – єдина міцна родина, де кожен переживає за спільну справу. Дякуємо всім і кожному, хто в цей день був з нами та щоденно працює на освітянській ниві.

  Шановні освітяни! Нехай у ваших оселях завжди панує світло і злагода, в серцях – добро, над головою – мирне небо, а нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності. Ми бажаємо вам щастя, мудрості, невичерпної енергії, душевного спокою і міцного здоров'я.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь