Садівська громада
Сумська область, Сумський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ: З ШАНОЮ ДО МУДРОСТІ

Дата: 01.10.2021 11:00
Кількість переглядів: 487

 Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року №1135/2004 Україна 1 жовтня відзначає і День ветерана.

 Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

 У цей день у світі говорять про проведення активних дій щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. 

 Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. 

 У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність від колективу Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради Сумського району Сумської області» за все, що зроблено Вами для нашої рідної неньки України. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

 Бажаємо вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, добра і довголіття!

 За сприяння та підтримки підприємств та підприємців Садівської громади з нагоди свята з найщирішими привітаннями та побажаннями здоров’я, миру та злагоди підопічним КУ «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради Сумського району Сумської області» вручено продуктові набори.

 Висловлюємо вдячність керівникам підприємств, установ та фізичним особам-підприємцям, які здійснюють діяльність на території Садівської громади, а саме: ФГ Жмурко Ю.В. (с.Сула), ФГ Іщенко В.М. (с.Печище), ФОП Сосєдський О.В. (с.Сад), ФОП Снагощенко Т.М. (с.Ясени), ФОП Пахненко Л.В. (с.Сад), ФОП Деменко В.І. (с.В.Вільми), ТОВ «Крамниця» (керівник Пісний М.Г. с.Шпилівка) за надану благодійну допомогу - це, наразі, відчутна підтримка людей похилого віку нашої громади.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь