A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

НА СУМЩИНІ ВІДБУВАЄТЬСЯ НАВЧЯАННЯ "ЛІДЕРСТВО В ЕКОНОМІЧНОМУ РОЗВИТКУ"

Дата: 21.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 334

  У рамках спільного проєкту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та Міжнародної організації праці (МОП) «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» з 21 по 23 вересня в області проходить навчальна програма для посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців

  Як повідомила регіональний  координатор Проєкту Міжнародної Організації Праці та Програми розвитку ООН «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» Тамара ХАРЧЕНКО, слухачі з Сумщини є першими в Україні, хто бере участь у такій програмі. Навчальна програма є спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації, що реалізується проєктом у партнерстві із Сумською облдержадміністрацією та Сумським регіональним центром підвищення кваліфікації.

  Виконуюча обов’язки директора Сумського регіонального центру підвищення кваліфікації Оксана ЧЕЧІЛЬ додала, що навчальна програма має на меті підвищення рівня професійної компетентності слухачів щодо формування лідерських якостей для забезпечення економічного розвитку громад завдяки імплементації рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в умовах сталого економічного розвитку.

  Навчання охоплює наступні теми: «Формування лідерських навичок задля сталого економічного розвитку громад»; «Теоретичні основи сталого економічного розвитку громад із урахуванням гендерних аспектів»; «Практичні аспекти та приклади застосування гендерно-чутливого підходу до сталого економічного розвитку громад».

  Тренером на цих навчаннях є доцент кафедри міжнародних економічних відносин Луцького національного технічного університету,експерт із децентралізації Оксана УРБАН.

  Довідково. ПРООН та МОП прагнуть стимулювати стале відновлення рівня життя населення, яке постраждало від кризи COVID-19 в Україні, сприяючи та підтримуючи розширення економічних можливостей для жінок як через покращення загальної інституційної бази, так і через створення конкретних умов для реалізації таких можливостей. Дізнайтеся більше про проєкт ПРООН та МОП «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь