A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ

Дата: 17.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 402

18 вересня 2021 року Україна  разом з мільйонами активістів 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Мета очистити планету від сміття, формувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище.

Долучайтесь 18 вересня о 10:00 до Всесвітнього дня прибирання на рекомендованих, індивідуальних та центральних локаціях. Беріть з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запрошуйте родину та друзів. 

Формати прибирань будуть різні: 

  •  Колективні прибирання з сім’єю, друзями чи колегами на одній із локацій.
  •  Індивідуальні прибирання вибраної вами забрудненої зони.
  • Цифрове очищення. 
  • Картографування. Встановлюйте безкоштовний мобільний додаток «EcoHike»  та відмічайте забруднені й очищенні території.

Центральні локації будуть працювати в усіх обласних центрах України адреси, контакти за посиланням: letsdoitukraine.org/2021/09/wcd-central-locations.

Важливо в населених пунктах або районах де погодні умови стануть на заваді (у разі зливи, буревію) акцію буде перенесено на суботу 25 вересня 2021 року о 10:00.

Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого бака. За можливості, відсортувати й здати в найближчий пункт прийому вторинної сировини, користуватись рекомендуємо платформою recyclingpoints.org

Робіть фото, сторіси на локаціях до і після прибирання, відмічайте організаторів у соціальних мережах #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday фейсбук: @letsdoitukraineeco, інстаграм: @letsdoitukraine, @worldcleanupday.global, а найкрутіші фото надсилайте файлами в фото/відео банк акції у телеграм https://t.me/Photo_Video_WCD2021. Встановлюйте рамку у фейсбук “WCD2021”, користуйтесь GIF World Cleanup. Робіть активності в соціальних мережах: пости, сторіси, відмічайте свою геолокацію, закликайте друзів приєднуватись.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь