Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 14.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 345

День фізичної культури, спорт

Тренер, вчитель і увесь народ

Вас вітаємо щиро, день здоров’я і сили

Бажаєм щастя і миру,

Нумо разом іти…

  Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Для когось - це професія, для когось - спосіб життя . Спортсмен живе у кожному з нас. Бо спорт - це прагнення бути кращим і досягти більшого. Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради 11 вересня 2021р. у селі Голубівка організовано та проведено дитячий турнір з міні-футболу присвячений Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту. З нагоди свята спортивної слави у заході взяли участь юні футболісти, збірні команди: юнацька збірна «Кристал» смт Низи, юнацька збірна «Сад» с.Сад, юнацька збірна Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На початку змагань учасників привітали голова Садівської сільської ради – Іван КРЮЧКОВ, перший заступник голови Садівської сільської ради – Людмила ЛИТВИНОВСЬКА, староста села Голубівка Борис РЕДЬКО.

  З нагоди Всеукраїнського дня фізичної культури і спорту подяками та грамотами голови Садівської сільскої ради були відзначені: Лаврусь Владислав Анатолійович – тренер-викладач з футболу КЗДЮСШ на базі Низівської ЗОШ; Сліпченко Валерій Іванович – тренер-викладач з футболу КЗДЮСШ на базі Садівського ЗЗСО; Шелест Людмила Георгіївна – тренер-викладч з легкої атлетики КЗДЮСШ на базі Садівського ЗЗСО; Артюх Олександр Анатолійович – вчитель фізичної культури Низівської ЗОШ; Товкус Валентина Іванівна – вчитель фізичної культури Голубівської ЗОШ. Для гарного настрою, гарної спортивної форми усі учасники, гості, вчителі, тренери долучилися до спортивної танцювальної розминки. Для наймолодших учасників свята майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, переможниця командного Чемпіонату Європи зі спортивної ходьби, бронзова призерка командного Чемпіонату світу Людмила ШЕЛЕСТ провела цікаві спортивні естафети. Далі свято продовжилося турніром з міні-футболу. Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри.   Вітаємо з перемогою наші юнацькі збірні:

І місце – команда «Кристал» смт Низи, тренер – Владислав ЛАВРУСЬ;

ІІ місце – команда «Сад» с.Сад, тренер – Валерій СЛІПЧЕНКО;

ІІІ місце – команда Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – тренер Валентина ТОВКУС.

  Після закінчення турніру всі спортсмени були нагороджені грамотами, медалями, кубками та солодкими призами. Не забули і про кращих гравців турніру: Нікіта Кравченко («Кристал»), Назар Мірошниченко («Сад»), Нікіта Селюков (Голубівська ЗОШ). У номінації «Кращий форвард» був відзначений Ярослав Колбаса («Кристал»), «Кращий бомбардир» - Єгор Гузєв («Сад»), «Кращий голкіпер» - Дмитро Вакула (Голубівська ЗОШ) Після змагань усі учасники мали змогу поласувати козацькою кашею. Висловлюємо подяку директору СТОВ імені Шевченка Миколі ЗИМОГЛЯДУ за допомогу у проведенні заходу, сільському голові Івану КРЮЧКОВУ за солодкі подарунки для дітей. Дякуємо колективу Голубівської ЗОШ, тренерам за допомогу в організації та проведенні Дня фізичної культури та спорту. Цей день довів, що у кожного з вас є своя олімпійська висота, своя олімпійська сходинка. І головне – вірити у свої сили, мати велике бажання досягти найвищого тріумфу. Бажаємо нашій дружній спортивній родині успіхів, злетів та нових перемог. Далі буде...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь