A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 14.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 315

День фізичної культури, спорт

Тренер, вчитель і увесь народ

Вас вітаємо щиро, день здоров’я і сили

Бажаєм щастя і миру,

Нумо разом іти…

  Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Для когось - це професія, для когось - спосіб життя . Спортсмен живе у кожному з нас. Бо спорт - це прагнення бути кращим і досягти більшого. Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради 11 вересня 2021р. у селі Голубівка організовано та проведено дитячий турнір з міні-футболу присвячений Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту. З нагоди свята спортивної слави у заході взяли участь юні футболісти, збірні команди: юнацька збірна «Кристал» смт Низи, юнацька збірна «Сад» с.Сад, юнацька збірна Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На початку змагань учасників привітали голова Садівської сільської ради – Іван КРЮЧКОВ, перший заступник голови Садівської сільської ради – Людмила ЛИТВИНОВСЬКА, староста села Голубівка Борис РЕДЬКО.

  З нагоди Всеукраїнського дня фізичної культури і спорту подяками та грамотами голови Садівської сільскої ради були відзначені: Лаврусь Владислав Анатолійович – тренер-викладач з футболу КЗДЮСШ на базі Низівської ЗОШ; Сліпченко Валерій Іванович – тренер-викладач з футболу КЗДЮСШ на базі Садівського ЗЗСО; Шелест Людмила Георгіївна – тренер-викладч з легкої атлетики КЗДЮСШ на базі Садівського ЗЗСО; Артюх Олександр Анатолійович – вчитель фізичної культури Низівської ЗОШ; Товкус Валентина Іванівна – вчитель фізичної культури Голубівської ЗОШ. Для гарного настрою, гарної спортивної форми усі учасники, гості, вчителі, тренери долучилися до спортивної танцювальної розминки. Для наймолодших учасників свята майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, переможниця командного Чемпіонату Європи зі спортивної ходьби, бронзова призерка командного Чемпіонату світу Людмила ШЕЛЕСТ провела цікаві спортивні естафети. Далі свято продовжилося турніром з міні-футболу. Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри.   Вітаємо з перемогою наші юнацькі збірні:

І місце – команда «Кристал» смт Низи, тренер – Владислав ЛАВРУСЬ;

ІІ місце – команда «Сад» с.Сад, тренер – Валерій СЛІПЧЕНКО;

ІІІ місце – команда Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – тренер Валентина ТОВКУС.

  Після закінчення турніру всі спортсмени були нагороджені грамотами, медалями, кубками та солодкими призами. Не забули і про кращих гравців турніру: Нікіта Кравченко («Кристал»), Назар Мірошниченко («Сад»), Нікіта Селюков (Голубівська ЗОШ). У номінації «Кращий форвард» був відзначений Ярослав Колбаса («Кристал»), «Кращий бомбардир» - Єгор Гузєв («Сад»), «Кращий голкіпер» - Дмитро Вакула (Голубівська ЗОШ) Після змагань усі учасники мали змогу поласувати козацькою кашею. Висловлюємо подяку директору СТОВ імені Шевченка Миколі ЗИМОГЛЯДУ за допомогу у проведенні заходу, сільському голові Івану КРЮЧКОВУ за солодкі подарунки для дітей. Дякуємо колективу Голубівської ЗОШ, тренерам за допомогу в організації та проведенні Дня фізичної культури та спорту. Цей день довів, що у кожного з вас є своя олімпійська висота, своя олімпійська сходинка. І головне – вірити у свої сили, мати велике бажання досягти найвищого тріумфу. Бажаємо нашій дружній спортивній родині успіхів, злетів та нових перемог. Далі буде...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь