Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ «ПРО ПРОГРАМУ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НА 2021 - 2022 РОКИ»

Дата: 09.09.2021 16:30
Кількість переглядів: 220

 Ця екологічна програма розроблена згідно пункту 13 частини першої статті 91 Бюджетного кодексу України, статті 25 та пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 р. № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів».

   Проєкт програми спрямований на реалізацію державної екологічної політики, стабілізації і поліпшення екологічного стану довкілля та зниження екологічних ризиків шляхом забезпечення охорони, раціонального використання і відтворення природних ресурсів.

З повним текстом проєкту рішення можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Садівської сільської ради – https://sadivska-gromada.gov.ua .

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проєкту рішення – управлінням фінансів та економіки Садівської сільської ради Сумського району Сумської області: на поштову адресу: вул. Войти,5, с. Сад,  Сумський р-н, Сумська обл., 42343;

на електронну адресу: sad.fin@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь