Садівська громада
Сумська область, Сумський район

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ

Дата: 09.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 387

 09 вересня 2021 року комісією у складі начальника служби у справах дітей Оксани Виниченко, начальника відділу соціального захисту населення Марини Лизогуб, т.в.о. старости Садівської сільської ради Лілії Бруньової було проведено обстеження умов проживання сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, на території смт Низи. З батьками проведено бесіди з метою підвищення їх виховного потенціалу, зосередження уваги на їх відповідальності за життя, навчання та виховання дітей.   

 Батькам було наголошено на необхідності їх контролю за систематичним відвідуванням дітьми навчального закладу, проведенням дозвілля, дотриманням здорового способу життя.

 Також проведено інформаційно-профілактичну роботу з батьками, дитина яких перебуває у закладі державного утримання, з метою повернення дитини у біологічну родину. Надано рекомендації та поради щодо покращення життєвої ситуації, створення належних умов для малолітньої дитини, формування у батьків навичок та умінь догляду за дитиною.

 Членами комісії надано роз’яснення особам, які виявили бажання узяти на виховання дитину позбавлену батьківського піклування. Роз’яснено обов’язки та права опікуна, піклувальника.  

 Одне із основних завдань органу опіки та піклування – захист прав та інтересів дітей. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь